Adrian Sellevoll:

Adrian Sellevolls mor: - I perioder har han blokket meg ut

Nå åpner de opp om det nære mor og sønn-forholdet - og prøvelsene de har vært gjennom.

ADRIAN SELLEVOLL: Veronica Amundsen og Adrian Sellevoll har vært gjennom veldig mye sammen. FOTO: Geir Dokken.
ADRIAN SELLEVOLL: Veronica Amundsen og Adrian Sellevoll har vært gjennom veldig mye sammen. FOTO: Geir Dokken. Vis mer
Publisert

Adrian Sellevoll (25) er kjent som en typisk bad boy, men har et hjerte av gull. Han finnes ikke blyg, men er egentlig sjenert. Han er følsom, men har «gitt faen» i mange år. Han har trivdes godt midt blant digge damer – men den viktigste dama i livet er mor.

Veronica Amundsen (48) jobber i fengsel. Når hun har klokket ut for dagen, har livets utfordringer ventet også på hjemmebane. Nå har hun imidlertid god nattesøvn igjen, for første gang på årevis.

Da KK møter artist, realitystjerne og modell Adrian Sellevoll og moren Veronica Amundsen, er både likheten og nærheten mellom dem slående. Det er ikke bare fordi de har de det samme nøttebrune håret, et fangende skråblikk og trillende bergensdialekt – de er synkroniserte som få. På en måte bare noen som har vært gjennom mye sammen er.

Kun avbrutt av hver sin doble latte på havremelk, snakker de på inn- og utpust, avbryter hverandre, utfyller hverandres setninger – og ler. Med hverandre og av hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.