Dessert

Agurk-is

Publisert
Sist oppdatert
Av Cecilie Klem

(Til 4 personer)



1 agurk
1 dl vann
1 dl tørr hvitvin
50 g sukker
saften av 1 sitron
1 eggehvite
1 liten bunt mynteblader

Varm vann, vin, sukker og sitronsaft og rør til sukkeret har løst seg opp. Avkjøl. Skjær skalkene av agurken og skjær den i terninger. Kjør bitene i hurtigmikser og tilsett sukkerlake. Kjør hurtigmikseren litt til, pisk eggehviten og vend den i sammen med hakket
mynte. Sett ismassen i fryseren og kjør den en gang til i hurtigmikser når den har nådd
grøtkonsistens. Frys den til den er stiv og server som hvilerett.

Foto: Rohny Kristensen
Foto: Rohny Kristensen Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer