Brudd:

- Alle vet jo at det er han som har hatt mest spenn

Å starte på bar bakke etter ti år med en viss livsstil - mens alle ser på, har vært noe av det tøffeste for Alexandra Joner.

BRUDD: "Oversårbart" beskriver influenser Alexandra Joner det som, å skulle starte på bar bakke etter samlivsbruddet, mens hun følte at alle så på henne. Foto: NTB
BRUDD: "Oversårbart" beskriver influenser Alexandra Joner det som, å skulle starte på bar bakke etter samlivsbruddet, mens hun følte at alle så på henne. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det var i slutten av mars det ble kjent at artist og influenser Alexandra Joner (33) og investor Runar Vatne (49) hadde gått fra hverandre, etter ti år som kjærester.

Joner er for tiden aktuell både i «Bloggerne» og ikke minst i «Skal vi danse», der mange har henne som favoritt til å vinne hele skiten.

En av dansene hun framførte i programmet, handlet nettopp om bruddet.

DANSEPARTNER: Alexandra Joner sammen med dansepartner Ole-Thomas Hansen.
DANSEPARTNER: Alexandra Joner sammen med dansepartner Ole-Thomas Hansen. Vis mer

I den nye podkasten «Not Your Babe med Alex & Helle», som Joner har startet sammen med venninnen Helle Nordby (29), blir samlivsbruddet igjen et tema.

- Jeg trodde jeg var ferdig, sier Joner, mens hun kjemper med tårene.

Så forklarer hun hvorfor hun og ekspartneren valgte å holde bruddet hemmelig i en måneds tid, før de offentliggjorde det.

Oversårbart

- Det var mitt valg at det skulle være hemmelig rett og slett fordi at, for helt åpenbare grunner, det var jeg som måtte flytte ut og finne et nytt sted å bo, sier Joner.

Før hun fortsetter understreker hun at hun ikke snakker så mye om bruddet, og at hun har det veldig bra mellom slagene.

- Det er noe veldig sårbart ved at … Alle vet jo det, at i vårt forhold så er det han som har hatt best spenn. Det vet vi alle. Så det føles veldig sårbart å begynne helt på nytt.

- Å få en helt ny livsstil når hele livet mitt har vært på en viss måte i ti år, og at jeg skal finne ut av alt det, mens jeg føler at alle ser meg. Å skulle være med på den reisen føltes oversårbart, når man i tillegg har kjærlighetssorg fordi man har gjort det slutt.

Ute og titter

Alexandra Joner har flere ganger vært åpen om hvor tungt samlivsbruddet har vært.

Til Dagbladet fortalte hun tidligere i høst om hvor glad hun var for deltakelsen i «Skal vi danse»

- Jeg er veldig glad for at dette ble et sånt koselig høstprosjekt. At jeg har noe å glede meg til nå i høst ... Det er litt mentalt fantastisk for meg skal jeg innrømme, sa hun den gangen.

Til Dagbladet understreket hun også at hun nå ser framover. Spørsmålet om hvorvidt hun har begynt å date igjen møtte hun med latter.

- Ja, altså: Jeg er jo ute og titter.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer