Lene og Tonje

- Aller helst ville vi bære frem den andres egg

Til høsten blir kjendisparet Lene og Tonje foreldre for første gang. Nå åpner de opp om graviditeten, fremtiden og fordommene.

LENE OG TONJE: Denne høsten blir samboerparet Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud foreldre til en liten gutt. FOTO: Janne Rugland
LENE OG TONJE: Denne høsten blir samboerparet Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud foreldre til en liten gutt. FOTO: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fem år etter at nysingle Tonje Frøystad Garvik (32) fra Ulsteinvik i Møre og Romsdal, sjekket opp Oslo-jenta Lene Sleperud (32) under Pride-festivalen i hovedstaden, blir paret foreldre til en liten gutt.

Terminen er satt til 11. oktober 2021, men Lene som går gravid med parets første barn, krysser fingrene for at han kommer noen uker før.

- Jeg har troen på at han kommer i september, jeg! sier Lene og ler.

- Heller for tidlig, enn for sent, tenker jeg. Men det er jo på grunn av størrelsen. Jeg er i kjempebra form, og kan gå lange turer uten å bli sliten, men jeg kunne ikke løpt et maraton.

- Det er det vel heller ikke meningen at du skal gjøre, sier samboeren Tonje på klingende sunnmørsdialekt, og smiler lurt til sin gravide forlovede.

Holdt forholdet skjult

Oslo-jenta Lene og Tonje fra Ulsteinvik i Møre og Romsdal ble kjent over natten, da de begge deltok i reality-serien Farmen på TV2 i 2018. Der hadde de bevisst valgt å holde forholdet skjult for de andre deltakerne, men ikke for TV-titterne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer