Vafler

Allergivennlige vafler

Allergivennlige vafler
Publisert
Sist oppdatert

Disse er helt uten fett, melkeprodukter og egg og kan spises av alle. Server vaflene nystekt. Vi velger å servere dem med vaniljekesam og bringebær.

◗ 3 dl glutenfrie havregryn
◗ ca. ¼ banan
◗ 3 ss jyttemel
◗ ½ ts salt
◗ ½ ts vaniljesukker
◗ ca. 3 ½ dl vann

1. Kjør havregryn og banan i en hurtigmikser. Legg alle ingrediensene i en bolle og ­tilsett vannet.
2. Pisk alt godt sammen. Melet vil svelle litt. Fyll på ca. ½ dl vann ekstra hvis røren blir for tykk. Røren må ikke være for tykk eller tynn!
3. Stek vaflene dobbelt så lenge som vanlige vafler i vaffeljernet. Smør jernet med smør eller olje. Legg på rist og server dem nystekte.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer