Mesternes Mester:

-Alt ble veldig mørkt. Jeg hadde ikke lyst til å gjøre noe som helst

«Mesternes Mester»-aktuelle Kristin Holte trodde idrettskarrieren var over.

MESTERNES MESTER: Kristin Holte er Norges fremste CrossFit-utøver og ble kåret til Second Fittest Woman on Earth i CrossFit-games i 2019. FOTO: Anders Malm, fra boka "3-2-1 GO!"/Kagge Forlag
MESTERNES MESTER: Kristin Holte er Norges fremste CrossFit-utøver og ble kåret til Second Fittest Woman on Earth i CrossFit-games i 2019. FOTO: Anders Malm, fra boka "3-2-1 GO!"/Kagge Forlag Vis mer
Publisert

Da hun var 14 år, og resten av vennene hennes dro på fest 16. mai, dro Kristin Holte heller på friidrettsbanen for å trene. Hun skulle nemlig bli verdensmester innen 10 år.

Kristin er Norges fremste CrossFit-utøver, og ble kåret til Second Fittest Woman on Earth i CrossFit Games i 2019. I 2021 nådde hun målet sitt, og ble verdensmester i Functional Fitness. Hun kom nylig ut med boka «3-2-1 GO!» - hvor hun blant annet forteller om sin treningsreise, og deler tips for å komme i bedre form og mental trening.

Skulle få til alt

Kristin vokste opp i en idrettsfamilie med en far som deltok i OL som langrennsløper, og en mor på landslaget i turn. Det at Kristin skulle bli glad i idrett, kom ikke som noe sjokk.

- Har du noensinne følt deg presset til å drive med idrett?

-Nei, jeg har aldri følt på noe press i forhold til at jeg kommer fra en treningsfamilie. Det har heller vært motsatt, i form av at foreldrene mine måtte holde meg igjen fordi jeg ville trene hele tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer