Jul

Alt om julematen

Ingen ribbekrise i år. Her er oppskriftene og siste liten-triksene du ikke klarer deg uten.

Alt om julematen
Publisert
Sist oppdatert
Står det ribbe, pinnekjøtt eller juletorsk på menyen? Selv om du har laget det samme i flere år, er det alltid kjekt med en oppfrisker når selveste julaften er her. I år ser det ut til at pinnekjøtt er den store slageren. Og nå finnes det flere varianter å få kjøpt i butikkhyllene enn noen gang. Sist jul ble det solgt nær 70 prosent mer av spesialiteter innen pinnekjøtt enn året før. Nordlendingene kjøper mest, med vestlendingene på andreplass. Men østlendingene kommer raskt etter og står for den kraftigste økningen. I fjor spiste vi pinnekjøtt for 180 millioner kroner, hele 30 prosent mer enn i 2004.Uansett hva du foretrekker å spise på julaften finner du det du trenger av veiledning her. På vår meny står alles favoritter i julen.
  • Garantert sprø svor på ribba? Klikk her.
  • Her er KKs julemeny:

  • Gravlaks med sennepssaus
  • Pinnekjøtt
  • Sjefredaktørens bacalao
  • Ribbe og medisterkaker
  • Kalkun med waldorfsalat
  • Juletorsk
  • Dessert:

  • Riskrem med bringebærsaus
  • Karamellpudding med fløte
  • Fruktsalat
  • Drikke:

  • Jeanette Roedes julegløgg
  • Velbekomme!LES OGSÅ:
  • Unngå ribbekrise
  • Jul med måte
  • Les artikkelen gratis

    Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

    Gå til innlogging med

    Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.