Smykker:

Amalie (23) lager smykker av kvinners underliv

- Det har gitt meg en mye mer avslappet holdning til min egen vulva.

LAGER SMYKKER AV KVINNERS UNDERLIV: Amalie Graungaard (23) lager de mest intime smykkene en kvinne kan ha. FOTO: Privat
LAGER SMYKKER AV KVINNERS UNDERLIV: Amalie Graungaard (23) lager de mest intime smykkene en kvinne kan ha. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Amalie Grauengaard (23) jobber med å lage smykker. Noen svært spesielle smykker. Hun lager nemlig gipsavstøpninger av kvinners vulva, som til slutt ender opp som et smykke – det mest personlige smykket en kvinne kan eie.

Det hele startet for fire år siden, da den danske jenta gikk på høgskole. En av venninnene hennes skulle stille ut noen øreringer, og derfor lage gipsavstøpninger av et øre.

– På middelet hun skulle bruke, sto det at det var til intimbruk. Vi tenkte at det kunne være gøy å lage en avstøpning av vulvaene våre, sier Amalie.

23-åringen ante ikke at den morsomme ideen skulle utvikle seg til å bli en jobb. For cirka ett år siden startet hun Coño Jewlery. Coño betyr vulva på spansk – hun syntes at det var et penere navn.

Amalie har opprettet en egen hjemmeside og Instagram-konto for smykkebedriften sin, hvor hun etter hvert har fått mange kunder.

LES OGSÅ: Nå kan du få et smykke laget av din egen morsmelk

Mange åpner opp og forteller om sine personlige historier

Smykkene kan lages i Amalies studio, eller så reiser hun hjem til kundene under jentekvelder, utdrikningslag eller andre sosiale begivenheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer