Pannekaker

Amerikanske pannekaker med honning og mandler

Amerikanske pannekaker med honning og mandler
Publisert
Sist oppdatert

(4 porsjoner)

Amerikanerne spiser ofte pannekaker til frokost med smør og lønnesirup. Spis pannekakene akkurat når du ønsker. Flytende honning og mandelspon er godt til.

Ingredienser:
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
¼ ts salt
2 ts sukker
3 dl melk
2 egg
2 ss smeltet smør

Tilbehør:
2 ss lønnesirup eller flytende honning
4 ss mandelflak

1. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Hell i melken, og visp røren glatt og klumpefri. Tilsett eggene og det smeltede smøret.

2. Stek små pannekaker i smør i en panne, og hold dem varme under et håndkle.

3. Server pannekakene med lønnesirup eller flytende honning. Strø på mandler.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer