Kultur

Ane Brun gjør duettkonsert

Spiller ti duetter på Hultsfred.

Foto: Promo
Foto: Promo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ane Brun har gjort stor suksess med albumet Duets, hvor hun synger duetter med stjerneartister som Sivert Høyem og Ron Sexsmith. Nå får publikum ved årets Hultsfredfestival mulighet til å høre duettalbumet framført live i sin helhet av Ane og ni av ti bidragsytere på platen. Hultsfredfestivalen går av stabelen 15. - 17. juni.

Foruten nevnte Ron Sexsmith vil Ane få selskap på scenen av blant andre Teitur (kritikerrost singer/songwriter fra Færøyene), franske Syd Matters som fikk mye ros for sin flotte debut A Whisper And A Sigh fra 2004 og Liv Widell, som på Hultsfredsfestivalens hjemmesider omtales som en av Sveriges beste bevarte musikalske hemmeligheter.

Norske publikummere vil kanskje savne Madrugada-vokalist Sivert Høyem, som gjør landeplagen Lift Me i duett med Brun, men en erstatter for Høyem vil trolig offentliggjøres i god tid før festivalen.

Nylig ble Ane Brun hyllet i magasinet Time. Sammen med blant andre Red Hot Chili Peppers og Gnarls Barkley ble Anes plate holdt fram som det beste musikkvalget i mai.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer