Helse & Livsstil

Angrende horekunde

Jon Michelet angrer på at han kjøpte sex som ung sjømann.

Angrende horekunde
Publisert
Sist oppdatert
Les hele intervjuet med Jon Michelet i neste ukes KK, i salg fra mandag 6. august.Forfatteren, rikssynseren og fotballelskeren Jon Michelet skulle ønske kjøp av horer var blitt kriminalisert tidligere. Da hadde han kanskje ikke tatt den helt ut da han var ung sjømann. - Det var en kultur som på mange måter var altfor tøff og rå. Det er mange ting jeg har tenkt over i ettertid. Som prostitusjon og fyll. Det var altfor mye drikking, sier han til KK. Michelet betror at han har gjort seg svært dårlige erfaringer.- Det nytter ikke å unnskylde seg og si at det var en del av kulturen. Men jeg skulle hatt mer ballast. Jeg var tross alt bare 18 år.I dag er 63-åringen for å kriminalisere horekunder i Norge.- Hvis det hadde vært et forbud mot å kjøpe sex, ville jeg kanskje handlet annerledes.Forfatteren er aktuell med boka «Havets velde, sjømannsfortellinger» som kommer nå til høsten.Les hele intervjuet med Jon Michelet i neste ukes KK, i salg fra mandag 6. august.LES OGSÅ:
 • Forbyr sexkjøp
 • KKs sjefredaktør: - Forby sexslaveri
 • Test deg selv: Rått mannfolk eller pusekatt?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer