Hjerneslag

Ann Kristin (54) ble reddet av sjåførens snarrådighet

Da hunden løp bjeffende inn og ut av huset, uten at noen viste seg, gikk lastebilsjåfør Andreas inn. Det reddet trolig Ann Kristins liv.

REDDET AV LASTEBILSJÅFØR: - Tenk om sjåføren bare hadde levert vinduet og gått? sier Ann Kristin, som fikk hjerneslag og falt om på eget kjøkkengulv. Heldigvis dukket lastebilsjåfør Andreas for å levere et vindu noen minutter etter hendelsen. Foto: Privat
REDDET AV LASTEBILSJÅFØR: - Tenk om sjåføren bare hadde levert vinduet og gått? sier Ann Kristin, som fikk hjerneslag og falt om på eget kjøkkengulv. Heldigvis dukket lastebilsjåfør Andreas for å levere et vindu noen minutter etter hendelsen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Jeg sov ganske lenge, og våknet ikke før telefonen ringte ved 09-tiden onsdag 26. august 2020, sier Ann Kristin Bekkelund (54) på telefon fra hjemmet sitt i Skogbygda i Nes kommune, Viken fylke.

Her bor hun alene, sammen med datterens hund Harry. Hadde ikke hunden varslet den skjebnesvangre onsdagen, er det ikke sikkert Ann Kristin hadde vært her i dag.

Hun har to voksne døtre og to små barnebarn, som betyr alt for henne. Ann Kristin forteller det hun husker fra dagen hun ble syk og tiden etterpå. Vi.no har også kontaktet lastebilsjåføren som trolig reddet Ann Kristins liv ved å gjøre alt raskt og riktig.

Kom ikke som avtalt

– Jeg stortrives i Skogbygda med nærhet til naturen, og er glad i både å gå turer og å trene på andre måter. At jeg var i såpass god form, har nok betydd mye for min rehabilitering, sier Ann Kristin.

– Da telefonen ringte den morgenen, slapp jeg hunden ut og gikk inn i stua for å kle raskt på meg. Det var lastebilsjåfør Andreas Westgård som ringte, og vi avtalte at jeg skulle møte ham cirka 100 meter nedi bakken ti minutter senere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.