Introvert

- Anne Lise hjelper meg ut av introvertbobla

En er svært ekstrovert, mens den andre er svært introvert. Men vennskapet fungerer likevel, hvordan?

ULIKE: Anne Lise (t.v) er den som alltid er klar for sosialt samvær, mens June ofte vil finne på en unnkyldning.
ULIKE: Anne Lise (t.v) er den som alltid er klar for sosialt samvær, mens June ofte vil finne på en unnkyldning. Vis mer
Publisert

- Blir du aldri irritert på meg for at jeg er så sosial og pratesyk hele tiden, spør Anne Lise.

- Nei, det er bare herlig, spesielt i samlinger med mine venner. Du blir jo lett kjent med alle, og jeg kan ta deg med overalt, svarer June.

June Elise Fagerbekk (29) og Anne Lise Endal (33) er gode venner på sjuende året. Anne Lise definerer seg som svært ekstrovert, mens June er det motsatte. Kan vennskapet bli bra da, når man har så ulike måte å hente energi på?

- Du var ganske sjenert da du kom inn i salongen min, og jeg husker at jeg tenkte du var litt «bitchy», ler Anne Lise.

Samtalen gikk lett, for Anne Lise pleier å stå for snakkingen, det er begge enige om. Jentene fant ut at de hadde felles kjente, og Anne Lise forsto raskt at førsteinntrykket hadde spilt henne et puss. June var sjenert, men veldig trivelig, mimrer Anne Lise.

- Det var litt rart. Jeg følte meg komfortabel med henne med en gang. Hele vesenet til Anne Lise gjorde at jeg ble trygg. Ofte er det vanskelig å finne gode jentevenninner, synes jeg. Men jeg merket det med en gang - Anne Lise er så åpen og varm og omsorgsfull, og hun bryr seg virkelig om vennene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer