Anne Rimmen

Anne Rimmen (33) har fjernet « tenåringstabbe»

Men «Sommeråpent»-programlederen er ikke den eneste kjendisen som har angret på tatoveringene sine.

FJERNET TATOVERINGEN: TV-profil Anne Rimmen er blant kjendisene som har fått fjernet en tatovering hun tok i ungdommen.  Foto: Tor Lindseth
FJERNET TATOVERINGEN: TV-profil Anne Rimmen er blant kjendisene som har fått fjernet en tatovering hun tok i ungdommen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det begynner å bli en stund siden tatoveringer kun var forbeholdt motorsykkelfantaster og sjømenn. Men ettersom trenden brer om seg, er det også stadig flere som angrer på enkelte tatoveringer på kroppen.

Stadig flere kjendiser ønsker nå å få fjernet på tidligere tatoveringer, og gjennomgår mange behandlinger for å kvitte seg med gammelt blekk.

TV-profil Anne Rimmen (33) er blant disse. «Sommeråpent»-programlederen hadde tidligere en tribal-tatoveringen på høyre ankel, som hun har ønsket å få fjernet. Og nå er den nesten borte fra foten hennes. 

LES OGSÅ: Tatoveringene vi angrer på

En lang prosess

På magasinet ELLEs sommerfest tidligere i år, viste det seg at det bare er en svak skygge igjen av det sorte blekket.

– Jeg gjør alt jeg kan for å fjerne tatoveringen. Det er en stor prosess, har Anne tidligere fortalt til ukebladet Se og Hør.

I tillegg innrømmet hun at hun angrer på minnet fra 1997, som hun tok da hun var 16 år. 

– Den er ikke akkurat noe jeg er stolt av, har hun fortalt. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer