Bukhinnekreft:

Annja skulle fedmeopereres – våknet opp til beskjeden om at hun hadde kreft

- Marerittet mitt var at jeg skulle våkne opp fra narkose, også hadde ikke legene gjort noe. Og det var akkurat det som skjedde.

BUKHINNEKREFT: Annja hadde ventet på fedmeoperasjon i over to år. Da hun våknet opp fra narkosen, fikk hun beskjed om at hun hadde kreft. FOTO: Privat
BUKHINNEKREFT: Annja hadde ventet på fedmeoperasjon i over to år. Da hun våknet opp fra narkosen, fikk hun beskjed om at hun hadde kreft. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Annja Torset Næss (33) er en av mange som har prøvd alt for å gå ned i vekt. Hun har testet forskjellige slankemidler, dietter, ulike treningsformer, og så videre. Lavt stoffskifte har mye av skylden for at vekten ikke rikket seg.

– Jeg hadde prøvd alt – jeg trente og spiste lite, men det førte til at jeg bare ble mer trøtt og sliten. Jeg hadde ikke overskudd til noe. På dette tidspunktet var jeg så stor at jeg ikke så noen annen vei ut, enn å få en fedmeoperasjon.

Å få godkjent en fedmeoperasjon er ikke enkelt. Fra Annja søkte, til hun fikk klarsignal, tok det to år. Men før operasjonen, måtte hun redusere vekten med 10 prosent av daværende kroppsvekt. Og da klarte hun plutselig å gå ned 30 kilo – uten at noen forsto hvorfor.

Operasjonen ble ikke slik noen hadde trodd

Annja skulle fedmeopereres i mars. Hun gledet seg til å få det overstått, men hun var også veldig spent på hvordan det kom til å gå.

– Da jeg våknet etter operasjonen, spurte jeg om den hadde vært vellykket, men ingen rundt meg sa noe. De ba meg om å slappe av, så skulle legen komme inn og snakke med meg. Marerittet mitt var at jeg skulle våkne opp fra narkose, og så hadde de ikke gjort noe. Og det var akkurat det som skjedde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer