Supermodell Elsa Hosk

Åpner opp om overdosen

Den svenske Victoria's Secret-modellen avslører avhengighet hos Skavlan.

ELSA HOSK: 31-åringen åpner opp om den tøffe tiden i starten av 20-åra. Foto: NTB
ELSA HOSK: 31-åringen åpner opp om den tøffe tiden i starten av 20-åra. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den svenske modellen Elsa Hosk (31) har hatt stor suksess i sin karriere! Hun er blant de få skandinaviske jentene som har gjort det spesielt godt som en såkalt Victoria's Secret-engel.

Hun har både åpnet og avsluttet visninger for store designere, samt vært å se på coveret til internasjonale motemagasiner som Vogue og ELLE.

Modellkarrieren hennes startet i ung alder. Allerede som 13-åring ble Hosk oppdaget hjemme i Sverige.

- Jeg ble kastet inn i verden hvor jeg jobbet med folk som var i 30-årene, og det gjorde at jeg vokste opp ganske fort. Så da jeg kom hjem og møtte vennene mine sa jeg alltid ting som «hva? leker dere ute? det er jo ikke kult». Jeg mistet en del av barndommen, og noen ganger tenker jeg at jeg burde ha begynt å jobbe senere, har Hosk sagt i et intervju med KK fra 2017.

- Men jeg elsker det jeg gjør, og selv om foreldrene mine ikke var helt sikre på å la meg reise bort på jobb i helgene, så var jeg veldig sta på at det var dette jeg ville. Så jeg ofret på en måte mye av tenårene.

AVSLØRER AVHENGIGHET: I starten av 20-årene slet Elsa Hosk med både alkohol- og narkotikaproblemer. Foto: NTB
AVSLØRER AVHENGIGHET: I starten av 20-årene slet Elsa Hosk med både alkohol- og narkotikaproblemer. Foto: NTB Vis mer

Kokainoverdose

Nylig var den svenske modellstjernen å se i stolen hos Skavlan. Der snakket de blant annet om starten av modellkarrieren hennes. Hosk forteller at ingen trodde at disse jobbene hun tok på seg som 13-åring skulle føre noen sted, men før hun visste ordet av det var hun på plass i New York.

20 år gammel befant Elsa seg i The Big Apple og reiste også ganske raskt over til vestkysten for å gjøre en jobb i Los Angeles. Den turen endte nok ikke som Elsa hadde tenkt.

Til Skavlan forteller hun at hun i ung alder fikk et rusproblem. Selv om hun ikke begynte å drikke så tidlig, gikk det raskt utfor, som hun sier selv.

Det begynte med alkohol, men etter hvert var det «alt mulig». Jobbturen i Los Angeles endte med en kokainoverdose og sykehusinnleggelse.

Etter det var Hosk med i et rehabiliteringsprogram. Hun forteller at hun traff bunnen flere ganger da hun kom tilbake til New York, men at dette programmet har hjulpet henne til å bli rusfri i dag.

- Jeg dro på møter hver dag, og gjør det fortsatt.

RUSFRI: Hosk går fremdeles på møter for å snakke om avhengigheten, men er i dag rusfri. Foto: NTB
RUSFRI: Hosk går fremdeles på møter for å snakke om avhengigheten, men er i dag rusfri. Foto: NTB Vis mer

Babylykke

Nå, 11 år senere, ser hverdagen til Hosk annerledes ut. Hun har slått seg til ro med kjæresten Tom Daly, og har nettopp flyttet inn i leiligheten hun har pusset opp i flere år.

Nå kan også superstjernen avsløre at hun venter sitt aller første barn sammen med kjæresten! I starten av oktober kunne hun dele den gledelige nyheten med sine seks millioner følgere.

«Har holdt engelen i magen min hemmelig en stund nå. Føler meg overlykkelig og heldig over å skulle få et barn og begynne det neste kapittelet av livet med drømmemannen», skriver Hosk og legger til at hun er halvveis i graviditeten.

Noen dager etterpå la hun ut et nytt bilde hvor hun kunne avsløre at paret venter ei lita jente.

Det strømmer inn med gratulasjoner i kommentarfeltet, blant annet fra stjerner som Paris Hilton, Emily Ratajkowski og modellkollega Romee Strijd.

Se dette innlegget på Instagram

Babygirl 💕💕💕💕💕💕

Et innlegg delt av elsa hosk (@hoskelsa)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer