Aksel Lund Svindal:

Åpner opp om papparollen

- Jeg håper at jeg er «ok» på det.

AKSEL LUND SVINDAL: Nylig ble Aksel Lund Svindal og Amalie Iuel foreldre. FOTO NTB
AKSEL LUND SVINDAL: Nylig ble Aksel Lund Svindal og Amalie Iuel foreldre. FOTO NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når alpinkongen Aksel Lund Svindal og Norges beste kvinnelige hekkeløper Amalie Iuel ble foreldre for første gang i september, delte de den glade nyheten på Instagram.

Nå åpner Svindal opp om den nye tilværelsen på hjemmebane til TV 2.

– Den er bra! Jeg håper at jeg er «ok» på det, sier han om papparollen.

Han forteller at følelsen av å bli pappa er nokså ubeskrivelig.

– Det er en følelse som når folk forteller om den, så klarer du ikke helt å ta det innover deg, eller du prøver å forestille seg hvordan det er, men man klarer jo ikke det, forklarer han.

Sjeldent navn

Og der andre nybakte foreldre kanskje lurer på hva barnet skal hete og ikke greier på orientere seg i jungelen av både sjeldne og mer tradisjonelle navn, var OL-vinneren i alpint og norgesmesteren på 400 m hekk vært raske på avtrekkeren. I innlegget røper paret nemlig at sønnen allerede har fått navnet Storm.

Navnet Storm føyer seg inn i rekken av sjeldnere navn, og for den som lar seg inspirere og ønsker å gi barnet et navn inspirert av været er andre eksempler Sol, Sky og Snefrid.

Svindal er igjen aktuell som programleder i Mesternes mester på NRK. Programlederen stakk selv av med seieren i programmet i 2021.

Durek Verrett sin søster har gått viralt på Tiktok. Video: Se og Hør, NTB, Tiktok/@demidelanuit, Instagram/@shamandurek. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet