Ebba Rysst Heilmann

Ari Behns kjæreste med sterk hyllest

- Jeg er sikker på at jeg møter deg igjen, sa Ebba Rysst Heilmann på minnemarkeringen.

Video not found
HYLLEST: Ari Behns kjæreste Ebba Rysst Heilmann med rørende hyllest til sin avdøde kjæreste. Video: Malini Bjørnstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I romjulen kom sjokknyheten om at forfatter Ari Behn, prinsesse Märtha Louises (48) eksmann, hadde gått bort 1. juledag. Han ble 47 år.

Etter begravelsen, som ble avholdt i et fullstappet Oslo Domkirke fredag 3. januar, ble det arrangert minnemarkering på Theatercaféen et steinkast unna domkirken.

Den tradisjonsrike restauranten sto Ari Behns hjerte nær, og her samlet hans nærmeste venner og bekjente seg for å hylle den avdøde forfatteren. Blant dem var kjæresten Ebba Rysst Heilmann (34).

- Lidenskapen tok aldri slutt

Hun holdt en rørende og sterk tale til sin avdøde kjæreste, og innledet talen med at Ari ville ha vært stolt av henne som turte å stå foran folkemengden og holde tale. Hun beskrev også det sterke forholdet de to hadde, og omtalte Ari som en skjør, men samtidig sterk person, som alltid utfordret henne med spørsmål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer