Kultur

Aris foreldre om kjærligheten

Marianne Behn og Olav Bjørshol opplevde stormende kjærlighet før de ble skilt for 23 år siden. Nå er de sammen igjen - mye takket være sønnen Aris giftemål med prinsesse Märtha.

Foto: Linda Næsfeldt
Foto: Linda Næsfeldt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Da Marianne Behn og Olav Bjørshol møttes i 1971, tok det ikke lang tid før en intens kjærlighet oppsto - en kjærlighet som resulterte i ti års ekteskap og tre barn, deriblant førstefødte Ari Behn, prinsesse Märthas ektemake. 23 år etter skilsmissen har de nå funnet tilbake til hverandre igjen.

Sønnens bryllup i 2002 medførte naturligvis at de to måtte møtes, og etter hvert fant de to tilbake til den sterke kjærligheten de hadde blitt truffet av for over 30 år siden.

– Å være sammen i livets sensommer, innebærer en helt annen grad av modenhet enn da vi var sammen i livets vår. Det er noe man setter enda større pris på, å se potensialet som har manifestert seg, sier Marianne til KK.

I KK denne uken treffer du Marianne og Olav i et eksklusivt portrett. Her forteller de blant annet om:
 • Det første møtet
 • Følelsen av å være sjelevenner
 • Forholdet til barn og barnebarn
 • ... og selvsagt om kjærligheten som ikke ville dø
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer