Foretter

Artisjokkbunner med feta

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal





1/2 boks med grillet paprika
1 lite glass svarte oliven uten stein
1 glass fetaost i olje
2 bokser
artisjokkbunner
1 ss olivenolje

Hakk paprika, oliven og feta. Bland alt i en bolle sammen med litt olje. Ta ut artisjokkbunnene, evt tørk av dem med litt kjøkkenpapir. Sett dem på et bakepapir på en bakeplate. Fyll opp med fetablanding og stek i 7 minutter på 230°, til de er gylne. Eventuelt pynt med litt hakket oliven eller fersk timian.

Artisjokkbunner med feta
Artisjokkbunner med feta Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer