Foretter

Avokadosuppe

Publisert
Sist oppdatert
Tekst og foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
2 store, modne avokadoer
sitron
nykvernet pepper
ts salt
1 dl matfløte
1 liter hønsebuljong
5 ss lys sherry

Del avokadoen, fjern steinen og ta ut innmaten med en skje. Ha kjøttet i en food processor. Skvis over sitronsaft, salt og pepper og halvparten av fløten. Kjør til blandingen er puré. Ha i resten av fløten. Varm opp buljongen til kokepunktet og ha i pureen. Må ikke koke! Ta kjelen vekk fra platen. Smak til med sherry. Spis som den er eller server den kald.

Avokadosuppe
Avokadosuppe Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer