Kjapt/20 Min

Bacon- og mozarellapasta

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
400 g pasta, skjell, rør/skruer
1 ss olivenolje
1 finhakket løk
8 remser med bacon i biter
1 ss tomatpuré
1 ts chilisaus
1 boks hakkede tomater
1,5 dl fløte
1 pakker fersk mozzarella
1 neve hakket, fersk basilikum
salt og nykvernet pepper

Kok pasta etter anvisning på pakken. I mellomtiden: Varm opp olje i en stekepanne. Ha
i løk og stek til den er myk og gyllen. Hakk bacon og ha i sammen med løken. Stek videre. Tilsett tomatpuré, chilisaus og hakkede tomater. Kok opp og la det putre i 5 minutter. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper. Riv osten i små biter og ha dem i sausen sammen med hakket basilikum. Sil vann fra pastaen hvis du ikke har gjort det allerede, og bland sausen inn.

Bacon- og mozarellapasta
Bacon- og mozarellapasta Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer