(Til 4 personer)
4 epler
1 dl revet kokos
3 skiver fersk ananas (1 cm tykke)
1 ts kanel
1 ts Natreen strø eller sukker
litt lønnesirup (det står maple syrup på de fleste flaskene i butikken)
litt hakkede mandler
4 små klatter smør
Fjern kjernene på eplene, skrell dem og sett dem i en ildfast form. Skrell ananas, fjern stilken i midten og finhakk ringene. Bland det sammen med kokos. Dytt blandingen ned i de hule eplene. Legg på en liten klatt smør på hvert av eplene, dryss over Natreen strø eller sukker, kanel og til slutt mandler. Bak i ovnen på 1800 i 25–30 minutter. Server gjerne
med yoghurtis eller en krem lagd på halvparten hver av fløte og Biola naturell.
Næringsfakta per person:
Tilsatt sukker: 3 g
Kcal: 296
Karbohydrater: 28,5 g
Protein: 1,5 g
Fett: 19,8 g
