Dessert

Bakte epler med ananas og kokos

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
4 epler
1 dl revet kokos
3 skiver fersk ananas (1 cm tykke)
1 ts kanel
1 ts Natreen strø eller sukker
litt lønnesirup (det står maple syrup på de fleste flaskene i butikken)
litt hakkede mandler
4 små klatter smør

Fjern kjernene på eplene, skrell dem og sett dem i en ildfast form. Skrell ananas, fjern stilken i midten og finhakk ringene. Bland det sammen med kokos. Dytt blandingen ned i de hule eplene. Legg på en liten klatt smør på hvert av eplene, dryss over Natreen strø eller sukker, kanel og til slutt mandler. Bak i ovnen på 1800 i 25–30 minutter. Server gjerne
med yoghurtis eller en krem lagd på halvparten hver av fløte og Biola naturell.
Næringsfakta per person:
Tilsatt sukker: 3 g
Kcal: 296
Karbohydrater: 28,5 g
Protein: 1,5 g
Fett: 19,8 g

Bakte epler med ananas og kokos
Bakte epler med ananas og kokos Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer