Helse & Livsstil

Bakte poteter med ost og spinat

Lekker ny vri på gammel klassiker.

Bakte poteter med ost og spinat
Publisert
Sist oppdatert




Tone Rise

Tilberedningstid: 10 minutter
Steketid: 1 time
Porsjoner: 4

4 bakepoteter
500 g babyspinat, vasket
150 g ost kremost med
hvitløk, urter eller pepper
2 ss matyoghurt
4 skiver bacon, sprøstekte
og kuttet
litt muskatnøtt
vårløk, til servering

Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 190 g og bak potetene i omtrent 1 time, eller bak dem i mikroovnen

Ha spinaten og 2 ss vann i en kjele og kok til spinaten faller sammen. Ha den over i et dørslag og avkjøl. Press ut vannet og skjær den i biter.

Avkjøl potetene og del dem i to, ha ut innmaten i en bolle. Bland spinat, ost, yoghurt og halvparten av baconet. Krydre med salt, pepper og muskat. Legg blandingen tilbake i potetdelene. Server med baconbiter og vårløk.

Per porsjon: 435 kalorier, 24 g fett, 13,5 g mettet fett, 42 g karbohydrater.

Bakte poteter med ost og spinat
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer