Tilberedningstid: 10 minutter
Steketid: 1 time
Porsjoner: 4
4 bakepoteter
500 g babyspinat, vasket
150 g ost kremost med
hvitløk, urter eller pepper
2 ss matyoghurt
4 skiver bacon, sprøstekte
og kuttet
litt muskatnøtt
vårløk, til servering
Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 190 g og bak potetene i omtrent 1 time, eller bak dem i mikroovnen
Ha spinaten og 2 ss vann i en kjele og kok til spinaten faller sammen. Ha den over i et dørslag og avkjøl. Press ut vannet og skjær den i biter.
Avkjøl potetene og del dem i to, ha ut innmaten i en bolle. Bland spinat, ost, yoghurt og halvparten av baconet. Krydre med salt, pepper og muskat. Legg blandingen tilbake i potetdelene. Server med baconbiter og vårløk.
Per porsjon: 435 kalorier, 24 g fett, 13,5 g mettet fett, 42 g karbohydrater.
