Dessert

Bananer i butterdeig

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






2 plater butterdeig
2–3 bananer
lønnesirup/maplesyrup
1 ss sukker
1 ts kanel
2 ss melk/fløte

Del bananene i skiver og bland dem i en bolle sammen med lønnesirupen. Tin den frosne
butterdeigen, del i to på bredden og kjevle ut til omtrent dobbel størrelse. Legg på bananfyll og brett deigen litt over fyllet. Ev. sett deigen i store muffinsformer eller liknende. Bland melk, sukker og kanel. Pensle deigen med blandingen og ha resten
over bananene. Stek i 15 minutter, eller til de er gylne på 200°.

Bananer i butterdeig
Bananer i butterdeig Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer