Cocktail Slippers

– Bandet er terapi for en gjeng voksne damer som oss

Å spille i rockeband viste seg å bli livsvikitig for damene i «Cocktail Slippers».

COCKTAIL SLIPPERS: Cocktail Slippers har 20-årsjubileum og de fem damene i bandet er alle mellom 42 pg 52 år. FOTO: Cocktail Slippers
COCKTAIL SLIPPERS: Cocktail Slippers har 20-årsjubileum og de fem damene i bandet er alle mellom 42 pg 52 år. FOTO: Cocktail Slippers Vis mer
Publisert

Vil du ha kaffe? spør Silje Hope i bandet «Cocktail Slippers» og plasserer KKs utsendte på en krakk, mellom trommer, bassgitarer og alt annet rockehjertet begjærer. Jeg føler meg litt malplassert, med tekkelig håndveske i fanget. Til gjengjeld har jeg på meg den røffeste T-skjorta i klesskapet. Ikke svart. Mer charcoal, for å sitere en vaskemiddelreklame man kanskje må være over 40 for å skjønne.

Jeg spør etter hørselvern, i tilfelle varige hørselsskade. Sånt har man hørt om. Og når de fem damene, alle mellom 42 og 52, snart drar det ene riffet etter det andre og trøkker til med ublu linjer som «Say my name!» og «Shout It out Loud», popper spørsmålet uunngåelig opp: Hvor ble ungdomstiden av?

Trebarnsmor

– Alle skulle hatt et band å spille i, sier Astrid Waller (51), bassist i bandet, og kjent som «Sugar».

Til daglig er hun trebarnsmor og frilansfotograf, med oppdrag for blant annet KK. Men i helgene er hun blitt sett crowdsurfende ute i publikum – i likhet med resten av bandet iført tettsittende spandex og høye hæler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer