Middag

Banket kalkun og bønnesalat

Enkel, enkel middag basert på to hovedingredienser.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Cecilie Klem





(Til fire personer)
1 kg kalkunfilet
2 bokser hvite bønner
1 boks tomater
salt og pepper

Tørk godt av kalkunfiletene med kjøkkenpapir og legg dem én og én mellom to lag husholdningsfilm og bank dem så flate du kan med knyttneven. Gni dem inn med pepper og
salt og stek dem på middels varme, cirka fem minutter på hver side. Skyll bønnene godt under rennende vann i et dørslag, og ha dem i en gryte sammen med tomatboksen. Kok opp og smak til med salt og pepper.

Banket kalkun og bønnesalat
Banket kalkun og bønnesalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer