Obamas bryllupsdag

Baracks rørende hyllest til Michelle: «Jeg vant lotteriet»

Lite visste paret om hva de skulle oppleve sammen da de giftet seg for 30 år siden.

HOLDER SAMMEN: Ekteparet på innsettingsballet i 2009 da Barack Obama ble USAs nye president. FOTO: NTB
HOLDER SAMMEN: Ekteparet på innsettingsballet i 2009 da Barack Obama ble USAs nye president. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Ekteparet Obama ble kjent for en hel verden da Barack ble innsatt som USAs president i 2009. Michelle (58) og Barack (61) har hele veien vist mye kjærlighet for hverandre. Det var heller ingen unntak da de mandag feiret et 30 år langt ekteskap.

Det er kjærlighet i luften for det tidligere presidentparet, og hadde man ikke visst bedre, skulle man tro de var nyforelsket. De begge la ut hver sin rørende hyllest på sine offisielle Instagram-kontoer med bilder fra en rusletur på stranda i strålende vær – begge smilende side om side.

Et forbilde for mange

Vi påstår ikke at det er en konkurranse om å ha den mest rørende hyllesten, men dersom det var en konkurranse, ville Barack vært en sterk vinnerkandidat.

Michelle Obama er kjent for sine feministiske holdninger og arbeidet hun har lagt ned for et likestilt samfunn – også økonomisk. Hun har arbeidet hardt for å påvirke politisk når det gjelder folkehelsen, blant annet ved å bevisstgjøre rundt ernæring og fysisk aktivitet.

58-åringen har beholdt sin påvirkningskraft og er et forbilde for mange i dag. Det er hun også for sin ektemann:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer