Kultur

Beckham mest sexy

Norske menn syns David Beckham (31) er snasen.

Beckham mest sexy
Publisert
Sist oppdatert
At jenter verden over synes fotballspiller David Beckham er en lekkerbisken, er neppe noen nyhet. En fersk undersøkelse viser imidlertid at gutta er enige.Norstat har gjennomført en undersøkelse blant 1000 nordmenn om hvilken fotballspiller de synes er mest sexy. De spurte kunne velge blant noen av verdens beste fotballspillere: Fernando Torres, Robert Huth, Raúl Gonzalez, Frank Lampard, Thierry Henry, David Beckham, Ronaldinho, Roberto Carlos, Alessandro Nesta, Hernán Crespo og Rafael Van Der Vaart.Nesten 50 prosent av gutta plukket ut Beckham som mest sexy, mens 35 prosent av jentene hadde Becks som favoritt. På spørsmål om hvem gutta tror jentene faller for, svarte hele 42 prosent trebarnsfaren David Beckham. Og tror du det er teknikkene på banen for Real Madrid og Englands landslag som imponerer, tar du feil. 58 prosent av jentene sa at fotballprestasjonene til briten overhodet ikke har noe å si for at de valgte han som mest sexy. LES MER OM BECKHAMS:
 • David Beckham tar en Madonna
 • Victoria Beckham skriver motebibel
 • Victoria Beckham i Chanel fra topp til tå
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer