Britney Spears

Beskyldes for utpressing

Påstander har fått Britneys fans til å rase.

BRITNEY SPEARS: I august 2023 la Britney Spears mann Sam Asghari ut en story om at de to nå går fra hverandre. Snart begynte Britneys tilhengere å rase i kommentarfeltet hans. Her fra 2019, på premieren av Once Upon a time in Hollywood. FOTO: NTB
BRITNEY SPEARS: I august 2023 la Britney Spears mann Sam Asghari ut en story om at de to nå går fra hverandre. Snart begynte Britneys tilhengere å rase i kommentarfeltet hans. Her fra 2019, på premieren av Once Upon a time in Hollywood. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt popstjerna Britney Spears (41), helt siden sammenbruddet i 2008, som ble rikelig dekket av media. Siden da har fansen vist stor bekymring for stjerna, som i mange år var under vergemål av sin far.

I 2021 opphevet en domstol vergemålet, og stjerna kunne nå ta sine egne beslutninger. I juni 2022 giftet hun seg med den personlige treneren Sam Asghari (29), og stjerner som madonna og Elton John var invitert som gjester, mens de fleste i Britneys egen familie ikke var til stede.

Britneys svorne fans spekulerte lenge i om Sam Asghari kun var ute etter berømmelse og penger da han giftet seg med henne, og når flere amerikanske medier i august 2023 melder at paret er separert, har tilhengerne fått vann på mølla.

Ifølge TMZ leverte Asghari inn skilsmissesøknad til retten i Los Angeles, og skal vi tro nettstedet kan de to ektefellene nå gå inn i en turbulent tid. Asgharis advokat skal ifølge TMZ nemlig ha åpnet opp for at Ashgari kommer til å kreve at Britney ser bort fra ektepakten han skrev under på da paret giftet seg.

En ektepakt kan ha som mål å beskytte verdier, og er vanlig spesielt i USA når en svært bemidlet person gifter seg med en ikke fullt så bemidlet.

Ifølge NBC kommer det i skilsmissesøknaden fra Asghari fram at han krever økonomisk støtte etter bruddet, og at Britney skal betale advokatutgiftene hans.

«Shit happens»

Det var i en story på Instagram at Asghari kunngjorde at paret går hver til sitt. Han skrev at de to fortsatt er glad i hverandre og respekterer hverandre, men at «Shit happens».

Meldingen har fått Britneys fans til å reagere, og det kan synes som mange tenker at de nå har fått bekreftet det de hele tiden har mistenkt: At Asghari er en lykkejeger, ute etter Britneys penger, og for å skape seg et navn.

FAKSIMILE INSTASTORY: Sam Asghari la ut denne storyen på instagram i august 2023. FOTO: Instagram
FAKSIMILE INSTASTORY: Sam Asghari la ut denne storyen på instagram i august 2023. FOTO: Instagram Vis mer

På Asgharis Instagram har han tidligere lagt ut modellbilder fra photoshoots og fra kommersielle samarbeid.

Britney på sin side har det siste året lagt ut videosnutter der hun danser alene, og har ikke kommentert bruddet. Ifølge Variety skal hun ha leid inn den kjente skilsmisseadvokaten Laura Wasser.

I dagene rundt bruddet, la stjernen ut et innlegg der hun skrev at hun gjerne vil kjøpe seg en hest. Kommentarfeltet er imidlertid stengt, så fansen har måttet finne andre måter å vise sin bekymring. Og ikke minst utgyte sitt sinne over Asghari.

«Utpressing»

Også Asghari har stengt sitt kommentarfelt på nyere poster, men under tidligere innlegg har Britneys tilhengere funnet et innsmett:

«Alle skjønte at han var en bedrager, ute etter pengene hennes og for å skape seg et navn», skriver en.

«For en patetisk mann» skriver en annen, med adresse til at Asghari burde tjene egne penger og ikke kreve sin kones.

En annen refererer til avisen Page Six, som hevder at Asghari skal ha fått blått øye av Britney. Avisen spekulerer i at Asghari skal ha truet med å avsløre kompromitterende materiale av Britney for å få henne til å gå bort fra ektepakten:

«Jeg håper virkelig PageSix lyver om at du truer Britney for å endre ektepakten», skriver en opprørt fan.

En annen refererer til samme oppslag og skriver i den personlige trenerens kommentarfelt:

«Du kan ikke drive med utpressing i USA, Sam. Det er ulovlig».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer