Fisk Og Skalldyr

Bestefars beste

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
4 sildefileter
1 dl rugmel
1 ss olivenolje til steking

Potetsalat
1 kg poteter
2 dl kesam eller crème fraîche
30 g lettmajones
1 purre
1 bunt reddiker
1 agurk
200 g cherrytomater
4 skiver rugbrød

Vend sildefiletene i rugmel. Varm oljen i en panne og stek fisken på svak varme i cirka 4 minutter på hver side. Kok potetene og avkjøl. Lag dressingen ved å blande kesam og majones. Tilsett hakket purre og smak til med salt og pepper. Vend forsiktig inn potetene
i dressingen. Skrell agurken og skjær reddikene i skiver og ha det i salaten sammen med tomatene som er delt i to. Server silden sammen med ristet rugbrød skåret i strimler.

Bestefars beste
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer