DNA-testing

Bestevennene oppdaget at de var søstre etter 17 år

– Vi har alltid fått høre at vi er så like.

UTROLIG HISTORIE: Latoya og Ashley har vært bestevenner i 17 år. I 2020 fant de ut at de var biologiske søstre også. Foto: Skjermdump fra Good Morning America
UTROLIG HISTORIE: Latoya og Ashley har vært bestevenner i 17 år. I 2020 fant de ut at de var biologiske søstre også. Foto: Skjermdump fra Good Morning America Vis mer
Publisert

Vennskapet mellom Ashley Thomas (31) og Latoya Wimberly (29) er så nært som du får det. Fra de ble kjent på barneskolen har de kalt seg søstre, men de hadde nok ikke trodd at de etter 17 år som venner kom til å finne ut at de faktisk var det.

– Vi har alltid fått høre at vi er så like, sier Ashley Thomas i et intervju med Good Morning America.

Både Ashley og Latoya kommer fra Philadelphia, USA, og har siden sjetteklasse vært bestevenner. I en alder av 15 år fant Ashley ut at mannen som hadde oppdratt henne sammen med moren hennes, ikke var hennes biologiske far.

Fem år senere dør Ashleys mor, og Ashley sitter igjen med mange spørsmål om sin biologiske far. Hvem han er, var på det tidspunktet ukjent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer