Singeltur

Betina (32) og Bjørn (37) møttes på singeltreff i fjellet - og ble forelsket

Nå oppfordrer de deg til å gjøre det samme!

SINGELTUR: Betina Veslehaug fra Geilo og Bjørn Børresen fra Tynset møttes under en arrangert singeltur via Den Norske Turistforening i 2013.  Foto: Privat
SINGELTUR: Betina Veslehaug fra Geilo og Bjørn Børresen fra Tynset møttes under en arrangert singeltur via Den Norske Turistforening i 2013. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jotunheimen en deilig julidag i 2013. Den Norske Turistforening (DNT) har i over 20 år arrangert såkalte singeltreff for de som drømmer om å treffe en partner i naturskjønne omgivelser, og blant de 36 menneskene (18 kvinner og 18 menn) som hadde møtt opp for singeltur denne dagen skulle seks av dem vise seg å være en perfekt match.

Betina Veslehaug (32) fra Geilo og Bjørn Børresen (37) fra Tynset er to av disse. Betina hadde hatt medlemskap i DNT i to år før hun dristet seg til å melde seg på et singeltreff. Da hadde hun «googlet» og gjort research i lang tid, og nysgjerrigheten fikk henne til å ta det avgjørende steget. 

- Jeg kjente ingen som har vært på en sånn type tur før, men jeg tenkte at nå skal jeg gjøre noe for meg selv. Det var mange i min gjeng som hadde begynte å etablere seg, og jeg meldte meg til slutt på, sier Betina til KK.no. 

Dagene i forkant av turen gikk med til å planlegge hva hun skulle ha med seg av praktisk turutstyr, så hun rakk nesten ikke «å grue» seg til det hun hadde i vente. For innrøm det: Når du leser setningen «singeltreff i fjellheimen» kjenner vel også du at det kribler litt ekstra i magen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer