Familie (3-7)

Biff med wasabi

Spennende, sterk vri på biffen.

Biff med wasabi
Publisert
Sist oppdatert




(Til 4 personer)

Dette trenger du:
4 biffer (mørbrad, entrecôte eller indrefilet) à 250 g
4 store poteter
wasabi (sterk, grønn, asiatisk pepperrotkrem - kjent fra sushi)
200 g bløtt meierismør
blandet salat
salt, pepper og sukker
2 ss hvitvinseddik
2 ss mild olivenolje

Slik gjør du det:
Skyll og tørk salaten, riv den opp med hendene og ha alt i en stor bolle. Krydre med salt, pepper og en liten klype sukker, ha i olje og deretter eddik. Bland godt og lenge.

Skjær potetene i 1/2 centimeter tykke skiver, og legg dem på bakepapir på en stekeplate. Stek dem under grillelementet i ovnen, cirka 7 minutter på hver side.

Imens steker du biffene. Varm en stekepanne godt og ha i smør og solsikkeolje. Når smøret er brunt og oljen ryker, begynner du å steke biffene. De skal ha 2 minutter på hver side først, deretter skal de hvile på kald tallerken i 5 minutter og så stekes videre i 2 minutter på hver side. La kjøttet hvile til potetene er ferdige. Smak smøret til med wasabi og rør godt.

Biff med wasabi
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer