Middag

Biff og potetstappe

Enkel, enkel middag basert på to hovedingredienser.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Cecilie Klem





(Til fire personer)
1 kg entrecôte
1 kg poteter
salt og pepper
litt smør og olivenolje
litt h-melk
estragonsennep

Skrell potetene og kok dem hele eller i terninger, avhengig av hvor god tid du har. De behøver ikke å være helt gjennomkokte. La dem dampe av seg, og mos dem med en moser eller en gaffel. Ha i melk og smør til passe konsistens. Smak til med salt og pepper. Varm en stekepanne og ha i smør og olivenolje. Vent til det ryker fra pannen, og stek biffene tre til fire minutter på hver side. Legg dem i en langpanne og etterstek dem i ovn på 200° i 15 minutter. Server med litt estragonsennep.

Biff og potetstappe
Biff og potetstappe Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer