Ingredienser

Biffwok

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 2 personer)
400 g biffkjøtt
1 squash
paprika i forskjellige farger
1 rødløk
1/2 pakke minimais
1 pakke sukkererter
2 fedd hvitløk
salt og pepper
eventuelt litt soya
solsikkeolje

Skjær alle grønnsakene i grove biter og ha dem i en bolle. Bland noen spiseskjeer solsikkeolje med hakket hvitløk, salt, pepper og litt soya hvis du ønsker. (Dropp saltet hvis du bruker soya.) Ha blandingen over grønnsakene og bland godt. Ha litt olje i woken og wok en neve grønnsakblanding om gangen. Skjær biffkjøttet i strimler og wok til slutt. Server med ris eller nudler.

Biffwok
Biffwok Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer