Kultur & Underholdning

Blå auberginepuré

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 8 personer)
2 auberginer
1 dl olivenolje
6 ss blåost av et eller annet slag
3 fedd hvitløk
8 ss hakket persille
salt og nykvernet pepper

Sett stekeovnen på 180°. Ta litt olje i hånden å gni inn auberginene. Bak dem i ca. 15 minutter. Avkjøl, riv av skinnet og skrap ut kjøttet. Ha kjøttet i en stekepanne sammen
med noen ss av oljen. Stek godt, gjerne slik at det brenner seg litt. Det setter mer smak. Ha i resten av oljen. Smak til med pepper, presset hvitløk og ost. Ha blandingen over
i en blender og kjør til mos. Tilsett persille og eventuelt smak til med salt. Smør på bagettskiver.

Blå auberginepuré
Blå auberginepuré Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer