Kultur & Underholdning

Blåbærscones og varm sjokolade

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Wenche Hoel-Knai






6 dl hvetemel
1 dl sukker
2 ts bakepulver
2 dl melk
2 dl fløte eller kefir
2 dl blåbær, ev. ekstra melk og
sukker til pensling og strø

Sett ovnen på 180°. Ha mel, sukker, bakepulver og blåbær i en bolle. Bland. Tilsett melk og fløte og rør. Ha deigen på melet bord og kna forsiktig slik at deigen setter seg. Jeg brukte en liten kopp til å trykke ut sconesen. Dypp den i melposen, slik at det ikke fester seg deig hver gang. Legg bollene i en bakepapirkledd liten langpanne, pensle med melk og strø på litt sukker. Stek i cirka 30 min.

Blåbærscones og varm sjokolade
Blåbærscones og varm sjokolade Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer