Katie Holmes

Blar opp for New York City

Skuespiller Katie Holmes har egenhendig reddet byens økonomi, skriver New York Post.

Publisert
Sist oppdatert
Designerklær, barnepass, leiligheter midt på Manhattan, privat gymstudio hjemme og gourmetrestauranter. Siden Katie Holmes flyttet til New York City i juli ifjor har hun ikke spart på en krone.På 24 uker skal hun ha brukt over 14 millioner dollar, som tilsvarer cirka 100 millioner norske kroner, ifølge New York Post.Slik skal hun ha reddet byens økonomi, heter det i magasinet.
 • Les også: Katie elsker oppbrettede jeans
 • Byens mest elskede shopper

  Det var for litt over seks måneder siden at Holmes flyttet til New York City med ektemannen og kollegaen Tom Cruise og datteren Suri, for å spille i Arthur Millers teaterstykke All My Sons på Broadway. Siden har kredittkortet vært i flittig bruk.- Mens vanlige innbyggere holder tilbake, har Mrs. Cruise gjort en skikkelig innsats for å få fart på økonomien, skriver New York Post.- Vi har talt opp hva hun har brukt de siste 24 ukene, og kårer henne sågar til Manhattans mest verdsatte shopper, står det videre.

  Slik har pengene blitt brukt

  Ifølge magasinet skal Holmes ha brukt nesten 14 000 dollar, eller 96 600 kroner, på barnevakt for Suri. Katie og Cruise har visstnok også kjøpt tre nye leiligheter i bygningen der Cruise har eid èn siden 1986, til en verdi av rundt regnet 100 millioner kroner. Et eget gymstudio til 50 000 kroner har også blitt investert, og over 120 000 kroner har blitt brukt på klær. På restauranter som brasserie Balthazar og sushi-varianten Nobu skal familien også ha spist for over 50 000 kroner.Kilde: The Telegraph

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer