Kjendis

Ble gravid som 19-åring

20 år etter venter designerstjerne Cecilie Melli barn igjen!

MAMMA IGJEN: Designer Cecilie Melli ble gravid for første gang som 19-åring, nå - 20 år etter, blir hun mamma igjen og snakker ut om dette i KK! Foto: Astrid Waller
MAMMA IGJEN: Designer Cecilie Melli ble gravid for første gang som 19-åring, nå - 20 år etter, blir hun mamma igjen og snakker ut om dette i KK! Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Cecilie Melli (39) er kjent for sine yndige kjoler til bryllup og fest, som blir flittig brukt av både norske kjendiser og utenlandske stornavn som Paris Hilton.

Som type er hun av det tøffe slaget som tar ting på sparket. Som en uventet graviditet eller to. Da hun var 19 ble hun gravid for første gang - det ga det henne retning i livet.

LES OGSÅ: Slik har moteprinsessen det hjemme - Cecilie Mellis beste interiørtips

VAKRE KJOLER: Melli designer vakre, flagrende kjole til både fest og bryllup.
VAKRE KJOLER: Melli designer vakre, flagrende kjole til både fest og bryllup. Vis mer
MER I KK: Les hele intervjuet med Cecilie Melli i KK nr 16, som er i salg fredag 19. april.
MER I KK: Les hele intervjuet med Cecilie Melli i KK nr 16, som er i salg fredag 19. april. Vis mer

Fikk selvtillit og ansvarsfølelse


- Det var så mange muligheter, så mange valg man kunne ta. Jeg klarte ikke å bestemme meg for noe. Så oppdaget jeg at jeg var gravid, og så langt på vei at det ikke var snakk om å velge det bort, sier hun til KK:

- Og plutselig visste jeg dette ene; jeg skal i hvert fall få denne ungen. Alle valg jeg tok etter det ble tatt med utgangspunkt i at jeg hadde dette barnet å ta hensyn til, og jeg ble målrettet, fikk selvtillit og ansvarsfølelse. Det å få barn så tidlig ble veldig positivt for meg.

I hele sitt voksne liv har designeren hatt ansvar for andre enn seg selv. Nå er sønnene 19 og 16 år, og hun har rikelig mulighet til alenetid. Men hun opplevde det ikke som deilig, det var heller … kjedelig.

Som designer jobber hun best når det finnes begrensinger i prosjektet – når hun har en tidsfrist og økonomiske rammer å forholde seg til. Også i livet går frihet og begrensninger hånd i hånd, mener hun.

Derfor ble hun også veldig glad når hun fant ut at hun var gravid igjen.

- Jeg tror på art by accident – forutsetningene rundt gjør at det blir bra. Og nå er jeg nok en gang gravid by accident – og nok en gang er det det beste som kunne ha skjedd! sier hun.

LES OGSÅ: Derfor valgte hun morsrollen

Traff kjæresten på hytta i sommer

Melli møtte kjæresten, eller rettelse - «fant ham på hytta i Enebakk» i sommer. Og ifølge designeren gjør det ingenting at de bor fra hverandre akkurat nå.

- Han bor der, jeg bor her. Vi skal sikkert flytte sammen etter hvert, men vi vet ikke hvor. Det bekymrer meg ikke, jeg synes ikke den usikkerheten er skummel. Jeg har jo gjort det før! sier hun.

KK har intervjuet Cecilie Melli om de positive sidene ved å bli voksen. Les hele intervjuet med henne, Anita Skorgan og Ingrid Lorentzen i KK nr 16, som er i salg fredag 19. april.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer