Lesertur

Bli med Allers til Cinque Terre

Du får oppleve unikt matkurs, sjarmerende hotell og spektakulær natur på fotturer. Bil med oss da, vel!

Bli med Allers til Cinque Terre
Publisert
Sist oppdatert

 

Bli med langs klippene ved Middelhavet, forbi maleriske landsbyer, gjennom olivenlunder og vinranker. Bli med på en fantastisk fottur til Liguria-området i Italia, der duften av basilikum, tomat og fersk pasta blander seg med den salte sjøluften. 

Dette er en reise for sansene. Liguria byr uten tvil på en av Europas vakreste kyststrekninger. Ikke minst i den delen av regionen som ligger øst for hovedstaden Genova, der de fem fargerike fiskelandsbyene i Cinque Terre ligger som små kystperler.

Vi skal oppleve herlige båtturer langs den flotte kysten og komme tett på naturen på våre daglige vandringer blant oliven, vindruer og viltvoksende basilikum.

Og gastronomiske høydepunkter skal det bli mye tid til. Liguria er kjent for sitt typiske middelhavskjøkken. Et kjøkken basert på en forfinet enkelhet, som i tillegg byr på noe av det sunneste du kan få i deg. Fisk og skalldyr, olivenolje, pinjer. Og fremfor alt basilikum – en viktig ingrediens i pesto.

Vi skal bo på vårt flotte Grand Hotel Villa Balbi midt i H. C. Andersens favorittby Sestri Levante, fiskelandsbyen italienerne selv foretrekker å feriere i. Vi har valgt ut byen fordi den ligger meget sentralt til i forhold til Allers sine utflukter, i tillegg til at den er full av særpreg og sjarm.

Hotellet er kjent for sitt kjøkken, og hotellets egen kokk skal åpne kjøkkendørene for gruppen som reiser med Allers. Vel bekomme!

Les mer om turen og påmelding her: Vandretur i Cinque Terre og Liguria
 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer