Sigri Sandberg

- Blir det et knull på avslutningsfesten, da er det bare å holde sammen

Forfatter Sigri Sandberg (47) og samboeren Steinar (59) la ut på rotur over deler av Sognefjorden sammen. Det ble en god test for forholdet.

SIGRI SANDBERG: Journalist og forfatter Sigri Sandberg la ut på rotur i en gammel trebåt i Sognefjorden. Med seg på deler av eventyret hadde hun samboeren Steinar. FOTO: Privat
SIGRI SANDBERG: Journalist og forfatter Sigri Sandberg la ut på rotur i en gammel trebåt i Sognefjorden. Med seg på deler av eventyret hadde hun samboeren Steinar. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Tobarnsmoren og forfatteren Sigri Sandberg (47) opplevde både indre og ytre uro under pandemien. Da valgte hun å ro den 226 kilometer lange Sognefjorden i en gammel trebåt.

Målet var å finne ro, fortelle om fjorden og å reflektere over hvor heim er. Resultatet er blitt boken «Ro - om Sognefjorden og ein lang rotur heim».

Når vi spør 47-åringen om hun oppnådde den roen hun søkte, også kjent som ro i sjela, svarer hun lurt:

- Det kan jeg selvsagt ikke avsløre her! Og kanskje er ikke svaret så viktig, men heller hva teksten klarer å sette i gang av refleksjoner og undring hos leseren rundt disse spørsmålene.

Ville ro sakte

Med seg på ulike deler av strekningen har hun samboeren Steinar Rorgemoen, moren Signe Sandberg, venninnene Torunn Todal Laberg, eventyrer Cecilie Skog og proff ro-venninnen Marianne Giørtz.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer