David Beckham

Blir undertøymodell

David Beckham får 20 millioner pund for å vise seg fram i trusene til Giorgio Armani.

David Beckham kaster klærne i ny kampanje.
David Beckham kaster klærne i ny kampanje. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fotballspilleren blir å se på store utendørs reklameplakater og i helsiders annonser i magasiner på nyåret, melder blant andre nettstedet Female First.

David Beckham var allerede fredag i gang med fotograferingen i fotostudioet til fotografene Mert Alas og Marcus Piggott i Los Angeles.

- Nære venner

Armani sies å være en nær venn av både Victoria og David Beckham, og designeren har arrangert en rekke middager for det britiske stjerneparet etter at de flyttet til Los Angeles. En kilde nær designeren sier:
– Den personlige relasjonen har definitivt spilt inn. David og Giorgio kommer veldig godt overens, så dette handlet i stor grad om Giorgios personlige valg. Men han ser også dette som et lurt forretningstrekk. Få har en så stor og global appell som det David Beckham har.

Tjener godt på reklame

Trebarnspappaen David Beckham ble fri fra reklamekontrakter med Vodafone og Gillette tidligere i år, men fronter fortsatt kampanjer for Adidas, Pepsi, Motorola og parfymeprodusenten Coty. (©NTB)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer