Grønnsaker

Blomkålmos med hvitløk

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal

(Til 4 personer)
2 blomkålhoder
2 ss rømme eller kremost, for eksempel snøfrisk eller Philadelphia
1 dl revet parmesan
1–2 fedd hvitløk
1/2 ts konsentrert kyllingbuljong
1/2 ts nykvernet pepper
eventuelt 2 ts gressløk, fersk eller tørket
noen ss usaltet smør

Kok opp vann til blomkålen. Del hodene i buketter og kok dem ca. 6 minutter. Sil godt av. Ha blomkålen i en blender og mos sammen med rømme, parmesan, hvitløk, kyllingbuljong og pepper. Pynt med gressløk og legg på noen klatter med smør.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer