Dessert

Bløtkake for barbeinte prinsesser

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






8 egg
3 dl sukker
4 dl mel
3 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
smør til steking
6 dl kremfløte
jordbær, bjørnebær, bringebær eller det du måtte ønske

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker. Sikt, og vend inn i eggedosisen. Varm pannen på medium varme, ha i smør og stek litt tykke pannekaker. La de steke noen minutter på hver side. Vær forsiktig når du snur dem. Det er alltid den første som er vanskeligst. Legg dem på rist og avkjøl. Sprinkle litt melk over hver pannekake. Pisk krem og legg sukkerbrødene lagvis med krem og bær.

Bløtkake for barbeinte prinsesser
Bløtkake for barbeinte prinsesser Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer