Kjapt/20 Min

Bønnesalat med egg og chorizo

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
2 bokser hvite bønner (ev. bland med kikerter)
15–20 cm chorizopølse i biter
4 egg
4 ss god olivenolje
2 ss sherryeddik/presset sitron
1 ts tørket oregano
1/2 ts malt kummin
Salat
1 finhakket løk
2 reddiker i tynne skiver
10–12 olivener
1 neve hakket persille

Ha eggene i en kjele med kaldt vann. Kok opp, ta kjelen fra platen og la eggene ligge i vannet i 12 minutter. I mellomtiden kan du sile av bønnene. Ha dem i en bolle og tilsett
resten av ingrediensene. Del de kokte eggene. Legg salat i en bolle og hell over bønneblandingen. Server gjerne med godt brød ved siden av.

Bønnesalat med egg og chorizo
Bønnesalat med egg og chorizo Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer