Kultur

Bonnevie+Skavlan = sant

Fredrik Skavlan skal ha funnet tonen med Maria Bonnevie.

Publisert
Sist oppdatert
Etter at ukebladet Her og Nå meldte at Fredrik Skavlan (39) og Maria Bonnevie (32) var observert hånd i hånd på teater, skriver VG i dag at de to er kjærester. Avisa har snakket med flere personer i omgangskretsen til kjendisene, som kan bekrefte at de to er blitt et par.

Ifølge kildene skal Skavlan og Bonnevie ha vært kjærester i to måneder, og de har i perioden holdt en lav profil. Det er først de to siste helgene at de har opptrådt som kjærester i sosiale sammenhenger, forteller kilder VG har snakket med.

I høst skapte det store overskrifter da Maria Bonnevies daværende kjæreste, den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt ventet barn med en annen kvinne. Samme kveld som avsløringen kom, måtte Bonnevie og Persbrandt spille mot hverandre på scenen i Frøken Julie. Det hele toppet seg da Persbrandt, som har stått fram som alkoholiker, sto full på scenen under en forestilling. Stykket ble da innstilt ut desember.

Fredrik Skavlan har vært singel siden siden i fjor sommer. Han har tre barn fra et tidligere forhold. Talkshowverten har kjent Bonnevie i flere år, og skuespilleren har tidligere vært gjest hos Skavlans Først og sist.

Nytt superpar: Maria Bonnevie og Fredrik Skavlan.
Nytt superpar: Maria Bonnevie og Fredrik Skavlan. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer