Musikk

Bowie lager festival

Vil hjelpe fram nykommerne.

Bowie lager festival
Publisert
Sist oppdatert
David Bowie er en viktig inspirator for en rekke nye, lovende artister. Nå vil musikklegenden etablere en egen festival nettopp for å hjelpe talentfulle artister opp og fram.

The High Line Festival heter arrangementet, som vil gå av stabelen for første gang neste år. Åstedet er New York, og Bowie akter å gjøre festivalen til en årlig affære.

- Festivalens hensikt er å oppdage gryende artister og gi dem en plass på plakaten. Store, veletablerte artister vil også innta scenen, sier David Bowie. Ifølge nettmagasinet Pitchfork vil også Bowie selv opptre.

High Line-festivalen vil strekke seg over hele ti dager, og foruten musikk kan publikum oppleve kunst, performance og film. Sistnevnte kunstart har i stadig økende grad fanget Bowies oppmerksomhet. Stjernen har uttalt at han tar et sabbatsår fra musikken, og heller vil bruke dagene sine på å se filmer og ta daglige spaserturer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer