Grønnsaker

Brokkoli med sitron

Enkelt og godt når du vil leve grønt.

Publisert
Sist oppdatert
(Til 4 personer)
2 store brokkoli
1 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
3 ss sitronsaft
salt og pepper

Del brokkolien i bunter. Kok opp vann i en gryte og ha i brokkolien. Kok opp og ha brokkolien over i et dørslag. Varm en stekepanne og ha i litt olje.

Fres hvitløk over lav varme noen minutter, og ha i sitronsaft. Ha i brokkolibuntene og fres over lav varme til den er passe mør. Smak til med salt og pepper.

Server som vegetarmåltid med godt brød til, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer