(Til en liten langpanne) 150 g rosiner 2 dl pasjonsfruktjuice/konsentrat 200 g smør 200 g mørk sjokolade 4 egg 4 dl sukker 3 dl hvetemel 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 3 dl valnøtter
Forvarm ovnen til 140°. Kok rosinene med pasjonsfruktjuicen til juicen er kokt helt inn. Finhakk sjokoladen. Ha smøret i vannbad, la det smelte og tilsett sjokoladen. Rør sammen egg og sukker og bland det i sjokolademassen. Bland og sikt alt det tørre, og vend det inn. Tilsett nøtter og rosiner. Hell massen i en springform eller i en liten langpanne med bakepapir i bunnen. Stek i 40 minutter. Avkjøl. Dryss på melis når kaken er avkjølt.
Brownie med rosiner kokt i pasjonsfruktjuice (innfelt: Nina Sjøen)
Vis mer