Dessert

Brownie med rosiner kokt i pasjonsfruktjuice

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til en liten langpanne)
150 g rosiner
2 dl pasjonsfruktjuice/konsentrat
200 g smør
200 g mørk sjokolade
4 egg
4 dl sukker
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
3 dl valnøtter

Forvarm ovnen til 140°. Kok rosinene med pasjonsfruktjuicen til juicen er kokt helt inn.
Finhakk sjokoladen. Ha smøret i vannbad, la det smelte og tilsett sjokoladen. Rør sammen
egg og sukker og bland det i sjokolademassen. Bland og sikt alt det tørre, og vend det inn.
Tilsett nøtter og rosiner. Hell massen i en springform eller i en liten langpanne med bakepapir i bunnen. Stek i 40 minutter. Avkjøl. Dryss på melis når kaken er avkjølt.

Brownie med rosiner kokt i pasjonsfruktjuice (innfelt: Nina Sjøen)
Brownie med rosiner kokt i pasjonsfruktjuice (innfelt: Nina Sjøen) Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer